Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Juwelen

Op zoek naar een heel persoonlijk geschenk voor Kerst, Valentijn, Moederdag of een verjaardag? Wil je een speciale band of een bijzondere gebeurtenis in je leven met een mooi juweel in de kijker zetten? Of wens je jezelf te verwennen met een sieraad dat je doet schitteren?

Juwelier Vanderostyne biedt je een grote keuze aan gouden juwelen van exclusieve luxemerken en juwelen met of zonder briljant of edelstenen in diverse prijsklassen vanaf toegankelijke instapprijzen tot exclusieve merken. Tevens beschikken wij een zeer uitgebreid assortiment juwelen in zilver, vergulde metalen en staal. Deze zijn zowel tijdloos en klassiek alsook trendy in verschillende stijlen.

Ons aanbod omvat ringen, oorringen, armbanden, kettingen en hangers in verschillende stijlen. Een ruime keuze parels vervolledigt het aanbod. Het gaat steeds om sieraden van hoogstaande kwaliteit met een verzorgde en duurzame afwerking.

Kom langs in onze winkel en neem gerust je tijd om te kiezen uit onze collecties. We helpen je graag in je zoektocht. Heb je al een bepaald sieraad in gedachten? Geen probleem, we gaan voor jou op zoek of ontwerpen het zelf in ons eigen atelier met microscopisch zetwerk.

Heb je een sieraad dat stuk is, grondig gereinigd moet worden, of niet meer goed past? We staan graag tot je dienst voor alle reparaties en aanpassingen in ons eigen atelier.

Merken

Dulci Nea

Exel

Facet Barcelona

Naiomy gold

Nobless

Roos

Tresoro

Bronzallure

Lapponnia

My Imenso

Naiomy Moments

Naiomy Silver

Nobless

Orage

Police

Steel & Barnett