Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Juwelen

Juwelier Vanderostyne beschikt over een grote keuze aan gouden juwelen van exclusieve luxemerken in diverse prijsklassen en een uitgebreid assortiment juwelen uit zilver, vergulde metalen en staal van diverse fashion merken.

Welke stijl je ook zoekt, je vindt vast en zeker een heel persoonlijk geschenk voor je geliefde, een dierbare of gewoon jezelf!

Heb je een sieraad dat stuk is, grondig gereinigd moet worden, of niet meer goed past? We voeren in eigen atelier alle herstellingen en aanpassingen met zorg uit. Ook voor het opnieuw oprijgen van parelkettingen kan je bij ons terecht.

Uurwerken

Op zoek naar een mooi horloge dat past bij je persoonlijkheid? Juwelier Vanderostyne beschikt over een ruim aanbod van heren- en dameshorloges van verschillende merken. Je vindt er uurwerken van stijlvolle fashion merken, exclusieve horloges van Zwitserse makelij met uiterste precisie en hedendaagse smartwatches.

Heeft je uurwerk nood aan herstelling? In eigen atelier zorgen we voor een vakkundige reparatie. Ook voor het vervangen van lederen of metalen horlogebanden, horlogeglaasjes of batterijen ben je van harte welkom.

Trouwringen

Je verloven, trouwen of een huwelijksverjaardag vieren? Deze mooie momenten in je leven bezegel je op een speciale manier. Samen met verlovingsringen zijn trouwringen onze specialiteit. We helpen je graag met het uitzoeken van prachtige ringen in ons uitgebreide aanbod trouwringen, verlovingsringen, jubileumringen en bruidssieraden van verschillende gerenommeerde merken.

Maak dus snel een afspraak tijdens onze openingsuren of vraag een private shopping moment aan!

Eigen creaties

Juwelier
Vanderostyne

4de generatie juweliers sedert 1932

Vakmanschap, een kwaliteitsvolle collectie, een eigen atelier, en niet te vergeten een uitstekende service, vormen de kenmerken van Juwelier Vanderostyne.

Als vierde generatie juweliers, zorgen Geert Vanderostyne, goudsmid en juweelontwerper, en zijn echtgenote Els Haghedooren, horlogemaker, voor een hartelijke ontvangst in hun winkel te Brugge. 

Eigen atelier

Juwelier Vanderostyne beschikt over een eigen atelier voor de reparatie en reiniging van gouden juwelen, horloges en klokken. Met vakkennis en ervaring worden ze opnieuw tot hun oorspronkelijke staat gebracht.

Dit atelier staat ook in voor de creatie van geheel unieke juwelen met behulp van de nieuwste technologie├źn.

Private shopping

Een passend juweel of uurwerk uitzoeken kan eventjes duren. Ook het ontwerpen van een sieraad dat perfect aansluit bij je stijl en persoonlijkheid vraagt wat tijd en overleg.

Neem dus je tijd en leg een private shopping moment vast op een tijdstip dat je het beste voor jou past.