Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Eigen creaties

In eigen atelier staan wij in voor het creƫren van een uniek juweel. Dit kan een verlovingsring, een trouwring, een speciaal gedenksieraad, een asjuweel of een sieraad zijn dat je altijd al wilde dragen. Om een uniek stuk te vervaardigen, dat volledig op je maat is, en perfect past bij je stijl en persoonlijkheid, moeten we eerst tot een ontwerp komen.

In overleg met jou bepalen we de vormgeving en het materiaal van het sieraad, en eventueel de samenstelling en kwaliteit van toegevoegde edelstenen of parels. Heb je al een duidelijk beeld voor ogen? Dan kan je ons een schets of een afbeelding tonen waarop we het ontwerp kunnen baseren.

Voor het ontwerp gebruiken we de allernieuwste 3D technologie zodat je een duidelijk beeld van het uiteindelijke resultaat kan zien. Tevreden over dit ontwerp? Dan zetten we dit vakkundig om in realiteit. Eventuele stenen worden microscopisch gezet voor een exact en duurzaam resultaat, terwijl we ook een persoonlijke gravure kunnen toevoegen.

Beschik je over oude juwelen die niet meer passen bij je persoonlijkheid? Of bezit je oud goud uit een erfenis? Dan kan ons atelier dit oud goud transformeren tot een nieuw juweel. Ook oude stenen of parels kunnen hierin herbruikt worden.